Nöje

Tony Irving talar ut – blev misshandlad: ”Jag hamnade på sjukhus”

Annons
av extraextra
13 januari, 2020
Annons

Tony Irving blev slagen i ansiktet av ex-pojkvännen.

I podcasten ”Framgångspodden” berättar han om det destruktiva förhållandet han var i.

Annons

Tony Irving, 53, blev känd hos de flesta svenskar när han kom in som domare i Let’s dance 2006.

Tony Irving blev misshandlad av sitt ex

TV4-profilen är idag gift med Alexander Skiöldsparr, 48, men Irvings tidigare relationer har inte alltid varit så lyckliga.

Bildkälla: Youtube

Irving berättar om ett förhållande från sitt förflutna i podcasten Framgångspodden. Ex-pojkvännen misshandlade honom så pass hårt att han tvingades uppsöka sjukhus.

– Jag bröt min arm, blev slagen i ansiktet tills jag var svart och blå. Men jag gick ändå tillbaka men det var inte på grund av kärleken utan ett behov av att inte misslyckas med det här, säger Tony Irving i Framgångspodden.

Ett destruktivt förhållande

Tony Irving förklarar att han försökte hjälpa dåvarande pojkvännen att acceptera sin sexuella läggning. Irving ville bara hjälpa till men det blev inte något lyckligt slut.

– Det var väldigt mycket frustration och självhat från hans sida. Jag trodde jag kunde få honom att acceptera det, men jag var tvungen att lämna för min egen räddning, säger han i podden.

View this post on Instagram

Alex and I would like to wish everyone a Happy New Year and best wishes for the new decade ! Lots of Love from us to You .

A post shared by Tony Irving (@tony_irving_) on

Till slut blev det för mycket. Irvings pappa hjälpte honom ut från det destruktiva förhållandet. Irvings pappa hjälpte till att tömma den lägenhet han bott i tillsammans med sin dåvarande pojkvän.

Tony Irving utvecklar sitt svar ytterligare för Aftonbladet.

”Jag har lärt mig mycket”

Enligt Tony Irving varade förhållandet i 2 år.

”I dag är jag inte den person jag var då. Jag har lärt mig mycket om båda mig själv och den relation jag hade då. Det var en händelse i mitt liv som gjorde mig starkare och medveten om hur ett förhållande inte ska vara. Det tog mig många år att släppa in någon så nära igen”, säger han till tidningen.

Dela på Facebook
Annons