OJ

Trebarnspappan får inga jobb – efter hans ansiktstatuering

av extraextra
12 juni, 2019
Annons

Puk Kireka, 31, har svårt att hitta jobb på grund av sin häpnadsväckande ansiktstatuering, skriver Daily Mail.

Puk har setts med gangstergänget Mongrel Mobs, och dessutom tatuerat in deras slogan i ansiktet. Efter hans fängelsetid och drogmissbruk har han nu valt att förändra sitt liv, till ett bättre liv.

Annons

Bildkälla: Facebook

Trebarnspappan Puk Kireka har ingen jättetrevlig bakgrundshistoria direkt. Han kommer från Napier, Nya Zeeland, och han har suttit i fängelse i 5 år, han har också missbrukat metamfetamin tidigare.

Jag blev av med beroendet medan jag var i fängelset och har varit drogfri de senaste fyra åren, säger han.

Han säger själv att han är en ”gangster” och man har sett honom bära Mongrel Mobs gäng märken, vilket är ett organiserat gatugäng i Nya Zeeland. Puk har nu tatuerat in ”notorious” i sitt ansikte som är sloganen för gänget.

Bildkälla: Facebook

– Jag vet att det kommer bli svårt att få ett jobb med mina tatueringar.

Efter att han fick smak av att tatuera in deras slogan på ansiktet, ville han också fylla i bokstäverna med en knallröd färg.

Bildkälla: Facebook

Efter han kom ut ur fängelset har han varit fast beslutad på att förändra sitt liv – till något bättre.

Han har inte bara blivit av med sitt metamfetamin missbruk, han har även gått ner 31 kg.

– Jag vill bara bli hälsosam… Se bra ut och må bra, säger Kireka.

Bildkälla: Facebook

Efter hans ”hälsoresa” är det flera som har hört av sig till honom för de ville veta vad för knep han hade och vilka råd han kunde ge.

Puk har bestämt sig för att försöka få ett jobb inom sportindustrin. Men förklarar att han vet att de kommer bli svårt med hans tatuering.

– Jag kommer alltid vara en gangster, men det är viktigt att visa att vi kan leva bättre liv. Jag vill få med mig några av de andra på den bättre livsstilen, säger han.

Dela på Facebook
Annons