Nöje

Tusse om den närgångna stunden med Molly: ”Jäklar…”

Annons
av extraextra
8 november, 2019
Annons

Under repetitionen fick Tusse Chiza och Molly Sandén träna på att ha bra kontakt med varandra.

Detta ledde till att de skulle se in i varandras ögon i flera minuter bland annat.

Annons

Tusse Chiza, 17, från Tällberg överraskade domarna rejält i sin första audition till Idol i TV4. Sedan dess har hans framgång fortsatt – och nu hyllas han av både jury och tittare efter varje fredag.

Nu idag ska Tusse få sjunga duett med Molly Sandén. Det lottades ut vilken artist idolerna skulle få sjunga med – och i förra fredagens Idol Extra fick bland annat Dao Di Ponziano veta att hon skulle få sjunga med Sabina Ddumba. Tusse blev besviken av detta då han hade jättegärna velat sjunga med en av sina största idoler.

Bildkälla: Instagram

– När jag fick vet vilka kandidater det fanns tänkte jag att jag ville sjunga med Sabina Dumba, för hon alltid har varit min barndomsidol, säger han och fortsätter:

– Sen i fredags fick Dao Sabina och då blev jag lite besviken. Men sedan på söndagen fick jag ett FaceTime samtal, utan att alls veta vem det var, och då var det Molly Sandén. Då var jag så lättad.

Tusse förklarar att produktionen har hållit alla duettpar hemliga förutom de som avslöjades i Idol Extra – Tusse hade ingen aning att han skulle paras ihop med Molly.

– Det blev väldigt bra, säger han.

Bildkälla: Instagram

Lärde känna varandra

Tusse berättar att han och Molly umgicks hela onsdagen för att lära känna varandra och öva inför framträdandet.

– Vi hängde hela dagen igår, det var riktigt kul. Det började med att vi repade det första vi gjorde. Hon är så professionell.

När Tusse och Molly träffades kände han redan att de skulle komma bra överens.

– När vi hälsade och så, då kände jag direkt att hon är är en sån genuin människa.

View this post on Instagram

Imorn gästar jag @tv4idol å kommer både sjunga duett med grymma Tusse + köra min nya låt Alla våra smeknamn i resultatshowen. Blir nog kuwl så missa inte💫✨#idolSE

A post shared by Molly Sandén (@m0llys) on

Det var viktigt att de kände sig kopplade till varandra under repetitionen och att de hade en bra kontakt. Detta innebar att idolen och artisten skulle ha mycket ögonkontakt bland annat.

– I en duett ska man connecta och känna in varandra. Hon var så bra på det. Hon stirrade rakt in i mina ögon och jag bara ”hallå”, säger han och fortsätter:

– Jag har aldrig haft ögonkontakt längre än trettio sekunder med någon, men nu var det två minuter med Molly Sandén. Så jag tänkte verkligen ”jäklar hon är så proffsig”. Det här känns jättebra, säger han.

Dela på Facebook
Annons