Nöje

TV4:s svar på tittarnas kritik efter intervjun i Nyhetsmorgon

Annons
av extraextra
8 oktober, 2019
Annons

Efter en händelse under en intervju i Nyhetsmorgonen har flera tittare kritiserat programledaren.

Nu svarar TV4 på kritiken.

Annons

TV4:s Nyhetsmorgons programledare är mycket omtyckta av det svenska folket och de hyllas dagligen av nöjda tittare.

På söndagsmorgonen presenterade TV4 vem som skulle leda morgonens program samt vilka ämnen som skulle tas upp. På bilden fick vi se Maria Forsblom och det är tydligt att hon är uppskattad av tittarna.

Trevlig fin söndag till dig duktiga glada Maria, du sköter jobbet som programledare så bra”, skriver en av tittarna bland kommentarerna till inlägget.

Godmorgon Maria. Man blir så glad när man ser dig”, skriver en annan.

God söndagsmorgon!Idag har Maria ett härligt program dagen till ära. 🔹Det blir sista delen av Doktor Mikaels…

Publicerat av Nyhetsmorgon Lördag 5 oktober 2019

Men efter programmet fick hon tyvärr en hel del kritik. Kritiken handlade om något som sker allt för ofta enligt tittarna och det är att programledarna avbryter de personer som intervjuas.

Sluta att avbryt folk när dom pratar, låt dom prata till punkt dålig stil”, skriver en.

Snälla avbryt inte gästerna när de pratar. Nu fick vi inte höra hela historien om hon med cancer. Ett återkommande problem upplever jag”, påpekar en annan.

TV4 svarar

Nu har TV4 svarat på kritiken och berättar varför de ibland tvingas avbryta sina gäster.

Självklart är det aldrig vår tanke att vi ska avbryta gäster eller programledare mitt i en mening men vi har en del regler och tider som vi måste följa och ibland innebär det, speciellt när det gäller direktsända program, att vi behöver gå till reklam innan de talat klart”, skriver TV4.

En annan tittare reagerar dock över en annan sak, nämligen att de har för många ämnen de tar upp varje dag och att det kan vara en anledning till att de tvingas stressa igenom programmet.

Jag tittar nästan varje morgon. Trevligt att vakna till, med kaffet på magen. Tycker dock att ni hoppar mellan för många ämnen, fram o tillbaka. Det är nog inte så många som kan titta oavbrutet, och då blir åtminstone jag så arg o besviken när man inte kommer till punkt. Det räcker gott att bli avbruten av den förfärliga reklamen. Så: Lägg In Färre Ämnen!! Stackars programledare!!”, menar tittaren.

 

Dela på Facebook
Annons