WOW

Ung man lämnar tillbaka upphittad plånbok till ägaren – får ett hjärtskärande brev veckor senare

Annons
av extraextra
5 januari, 2020
Annons

När den unga mannen Justin Terrell lämnade tillbaka en upphittad plånbok till sin ägare tänkte han inte mer på det.

Några veckor senare fick han ett hjärtskärande brev.

Annons

Det är både irriterande och stressande när man förlorar plånboken. Bankkort behöver blockeras och du måste kontakta myndigheter om det fanns några ID-handlingar i plånboken. Dessutom kan du heller inte betala någonstans då du förmodligen tappade kortet.

Det är inte ofta som en borttappad plånbok hittar sig tillbaka till den rätta ägaren. Justin Terrell tyckte att det var väldigt viktigt att lämna tillbaka en plånbok som han hittade utanför en marknad.

Om ägaren hade haft mer otur och någon annan hittat plånboken kanske hade han inte fått tillbaka plånboken alls. Justin har dock ett hjärta av guld och visste genast att han behövde ge tillbaka plånboken.

Han lyckades hitta ägaren, en man med namnet Chris, så att han kunde få tillbaka plånboken. Det var Chris fru som tog emot plånboken och hon var väldigt glad över att Justin gav tillbaka den. Efter Justin lämnade huset tänkte han inte mer på den saken – förrän han fick ett brev veckor senare.

”Justin,

Jag heter Peaches och vi träffades kort när du förde min mans plånbok tillbaka till vårt hus. Han bad mig skicka 50 dollar som ett tack för din vänlighet och ärlighet.

Jag är verkligen ledsen att det tog så lång tid. Tyvärr dog Chris oväntat för några veckor sedan, och mitt i det hela glömde jag.”

Dela på Facebook
Annons