Tips

Vi alla har det i huset och det är skrämmande vad det kan göra med barn – Nu vill mamman varna andra!

Annons
av extraextra
14 februari, 2020
Annons

Det finns många saker vi kan skada oss på, men som vi kanske inte alls tänker på. Just det här fallet är verkligen en varning för hur fel det kan gå.

Den här bebisen fick en rejäl skada efter den vanliga saken som finns i alla hem.

Annons

En mamma från USA fick verkligen genomleva en mardröm den 29 september 2017. När Courtney N Davis bebis var 1,5 år gammal var hon med om det otänkbara som förändrade deras liv.

Nu vill hon varna andra föräldrar för att göra samma misstag.

Mamman Courtney valde att dela med sig om händelsen på Facebook för att varna andra småbarnsföräldrar för att göra samma misstag.

När mamman vände sig om för att kolla till flickan efter några obevakade sekunder ser hon att dottern har en laddare i munnen. Laddaren var inkopplad i eluttaget och hon såg direkt att dottern var i smärtor.

Mamman rusar dit och får ut laddaren ur munnen men skadan var redan skedd. Flickan hade fått en elchock som lämnat ett hål i ena mungipan.

Den chockade mamman körde dottern direkt till sjukhuset för att kontrollera hennes mun. Läkaren konstatera ganska snabbt att detta var en elektrisk brännskada.

Efter händelsen är hon väldigt försiktig med vart laddarna är så att det ska vara omöjligt för lilla flickan att komma åt dem.

Detta bör alla med småbarn och djur tänka på, att detta bara tar några sekunder.

– Jag laddar alltid mobilen utom räckhåll för Gabby, men just den dagen hade jag haft mycket att göra och hade glömt bort den, skriver mamman i sitt inlägg.

– Tack och lov känner hon inte av det och hon beter sig som att såret inte ens finns.

– Gabby träffade läkaren idag och trots att det ser mycket bättre ut nu så fick vi en remiss till en plastikkirurg som ska titta närmare på detta.

Två veckor efter händelsen

Mamman vill varna alla föräldrar för att inte göra samma misstag.

Hon säger att hennes dotter hade tur, då det bara blev en brännskada. Dottern mådde efter någon vecka bättre och såret läkte.

Dela detta med alla du känner, så får alla med sig mammans viktiga varning.

Dela på Facebook
Annons