Nöje

Viktor Frisk talar öppet om relationen med Martina Haag: ”Martina är underbar och skitsnygg”

av extraextra
11 juli, 2019
Annons

Det var när Viktor Frisk och Martina Haag la upp en bild tillsammans på Instagram när följarna började undra – är de mer än bara vänner?

Nu vill Viktor berätta öppet om deras relation.

Annons

Artisten och influencern Viktor Frisk, 24, har tidigare berättat i år att han inte är särskilt intresserad av att dejta eller att ens gå in i en relation inom den närmsta framtiden.

Jag ska jobba så mycket jag orkar och kan, fokusera på delmål, att ha en bra vision i livet och fokusera på det jag kan. Inte fokusera på relationer, sa han i en video på sin Youtube-kanal.

Trots detta så har många av Viktors följare börjat undra om han funnit kärleken efter han la upp en bild på Instagram i juni. I bilden står han tillsammans med författaren Martina Haag, 55 , och som caption stod det:

”Bästa kvällen!”, följt av ett hjärta.

Martina Haag som tidigare var gift med tv-profilen Erik Haag, 51, la också upp samma bild på sin Instagram.

Efter att de båda la upp bilden började följarna skriva i kommentarsfältet:

”Är dom tillsammans och då sen när?”

View this post on Instagram

Bästa kvällen! ❤️

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Viktor Frisk pratar öppet om relationen med Martina Haag

Martina och Viktor har inte svarat på följarnas frågor i kommentarsfältet om vilken typ av relation de har. Men nu har Viktor valt att berätta sanningen bakom bilden på Instagram.

– Hon är världens skönaste människa och skulle kunna vara min morsa. Men till och med mina föräldrars kompisar har frågat om vi är tillsammans. Det där ryktet har verkligen spätts på, säger Viktor till Nöjesbladet och fortsätter:

– Vi var ute med några polare och drack vin och tänkte att vi skulle lägga upp en bild på oss för att det var lite kul. Som en fin vänskapsbild.

Relationen är bara vänskaplig och det verkar som att han inte hyser några kärlekskänslor för Martina Haag.

Hon är en vän som ligger mig extremt varmt om hjärtat och är en person som jag tycker väldigt mycket om. Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans. De ryktena får jag dementera tyvärr, säger han.

Dela på Facebook
Annons