Nöje

2 månader efter uppbrottet – nu återförenas Molly och Danny

Annons
av extraextra
24 maj, 2019
Annons

I mars tidigare i år gick Molly Sanden och Danny Saucedo skilda vägar efter ett 6 år långt förhållande.

Idag återförenas de.

Annons

Det var i radio som Molly Sandén, 26, droppade bomben om att hon och Danny Saucedo, 33, brutit förlovningen.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly då och fortsatte:

– Det kanske är lite deppigt, men det kan också vara något fint med det på något sätt. Det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

View this post on Instagram

@m0llys du är världens bästa människa. Lyxen att få dela tillvaron med dig är löjlig. Tack för att du pallar med mig och mina tillkortakommanden. Det här kan jag ju säga till dig face 2 face men jag VILL att alla ska veta! Löjligt va 😎✌️ #kärlekärtöntigt #ohyeah

A post shared by D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo) on

Efter det dröjde det ett par veckor innan Danny uttalade sig om uppbrottet. I en intervju med Expressen förklarade han att uppbrottet var ett gemensamt beslut.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa han till tidningen.

Återförenas för klimatet

Idag, den 24 maj, återförenas de – för klimatet skull.

Det är miljökämpen Greta Thunberg, 16, som avslöjar att artisterna kommer träffas.

View this post on Instagram

School strike week 40. #climatestrike #fridaysforfuture #schoolstrike4climate

A post shared by Greta Thunberg (@gretathunberg) on

I ett inlägg på sin Instagram berättar Greta att hon för ett år sedan satt ensam och strejkade utanför skolan. Men nu är hon inte ensam längre.

”Skolstrejk dag 1… Nu är jag inte ensam längre! På fredag 24/5 strejkar vi på 1387 platser i 111 länder”, skriver Greta Thunberg.’

Greta fortsätter att berätta hur dagen i dag kommer att se ut och avslöjar bland annat att Danny och Molly kommer stå på scen tillsammans.

”I Stockholm samlas vi Humlegården kl 11:30 nu på fredag. Sen går vi till Kungsträdgården. Forskare och aktivister talar, inklusive jag. På scen: Astrid S, Molly Sandén, Jireel, Danny Saucedo, Lamix och Annika Norlin (Säkert!)”.

View this post on Instagram

På fredag strejkar vi för klimatet i över 115 länder. I Stockholm möts vi i Humlegården 11:30. Sen går vi till Kungsträdgården. På scen Molly Sandén, Danny Saucedo, Annika Norlin(Säkert!) Jireel, Lamix och Astrid S. Och tal förstås. Alla är välkomna! #SchoolStrike4Climate #fridaysforfuture #climatestrike

A post shared by Greta Thunberg (@gretathunberg) on

Dela på Facebook
Annons