WOW

55-årig kvinna byter stil och ser 20 år yngre ut – se hennes otroliga förvandling

Annons
av extraextra
1 september, 2019
Annons

Att byta stil kan vara mer än välkommet många gånger. Ibland behöver man inte göra så mycket heller utan endast en pytteliten förändring för att höja ens välmående.

När det är nytt år så är det många människor som lämnar nyårslöfte om ett ”nytt och bättre jag”, så det är många som gör förändringar under januari månad.

Annons

Det kanske är välbehövligt under vintern. Det finns en tendens att många människor inte alls känner sig lika fräscha som dom gör under sommarhalvåret.

Kvinnan som du nu kommer få se heter Patricia och kommer från Seattle. Efter att ha tröttnat på sitt slitna hår så tog hon kontakt med ”The Makeover Guys”, som är en frisörsalong som är känd för sin otroliga kompetens.

Källa: Youtube

När Patricia fyllde 40 år så tyckte hon att hon hade förlorat mycket av den glans och volym som hennes hår hade. Hon kände därför att det var dags för en förändring.

När hon var klar hos salongen så var hon mer än nöjd. Det är kanske inte heller så konstigt, förvandlingen är helt otrolig.

Tack vare några få justeringar hos frisören så mår hon nu mycket bättre. Se den fantastiska förvandlingen i videoklippet här nedan.

Dela på Facebook
Annons