Allmänt

8 tecken på att du och din partner varit tillsammans extremt länge

Annons
av extraextra
18 mars, 2019
Annons

Det hela började kanske som en enkel flört men visade sig sedan att det skulle bli någonting helt annat.

Nu känner ni varandra bättre än någon annan. Ni vet varandras svaga sidor, har sjukt löjliga smeknamn på varandra och spenderar en hel kväll i total tystnad tillsammans utan några som helst konstigheter.

Annons

Passar detta in på er, då har ni varit tillsammans extremt länge!

1. Ibland så äter ni middag utan att säga ett ord till varandra

Tro det eller ej men man måste inte alltid prata. Dessutom så vet ni ju typ redan allt om varandra, så du kan ju redan lista ut vad din älskling tänker.

2. Du kan din partners svaga punkter

Ibland är det inte en fördel att känna varandra utan och innan. Det kan användas på fel sätt ibland också. Du vet vad som triggar igång din andra hälft och ibland kan man göra allt för att irritera sin partner – du vet exakt vilken knapp du ska trycka på om du känner för det.

3. Du vet vad du ska beställa hem för mat till din partner

Varför behöva gå två när ni ska köpa snabbmat? Du vet ändå vad din älskling tänkt beställa. Om det ska vara extra allt så vet du det, men även om det ska vara utan någonting så har du stenkoll på det med.

Pixabay

4. Ni har nästintill glömt varandras riktiga namn

Ni har varit tillsammans så länge att alla de obeskrivliga smeknamnen som ni kallar varandra har gjort att ni nästan glömt bort varandras riktiga namn. Om någon av er råkar använda det riktiga namnet så stannar man upp och börjar fundersamt skratta: ”Vad sa du, sa du?”.

5. Du slutade analysera din partners sms för länge sedan

Om meddelandet från din partner inte slutar med puss eller en hjärtemoji är inte det hela världen. För du vet ändå vad din partner känner och menar.

6. Ni är varandras bästa vänner

Ni är inte bara partners utan även bästa vänner. Ni har sjukt kul ihop och får ni själva bestämma skulle ni göra allt tillsammans.

Pixabay

7. Ni gör även saker på egen hand trots att ni är bästa vänner

Man behöver inte spendera all tid tillsammans. Man kan faktiskt hitta på saker själv också och det är precis det ni gör.

8. Dina svärföräldrar behandlar dig precis som om du skulle vara deras egna barn

Ni har varit där så många gånger och har så starka band till varandra så man skulle nästan kunna tro att du är deras egna barn. Kanske lite konstigt, men också fint.

Dela på Facebook
Annons