Nyheter

Anders Bagge och Johanna Lind berättar om deras tuffa gravidkamp

Annons
av extraextra
26 oktober, 2018
Annons

Nu har Anders Bagge som är 50 år, hittat kärleken i hustrun Johanna Lind som är 46 år. Paret har pratat om drömmen att skaffa ett gemensamt barn, men det är en kamp.

– När Anders och jag träffades första gången var det det första vi pratade om att vi måste skaffa barn. Vi älskar barn precis lika mycket som vi älskar hundar. Hundarna är våra svansbarn. Vi vill försöka få ett barn med två ben också. Barn är ju meningen med livet, precis som hundar, säger hon till Aftonbladet.

Annons

Tidigare har Anders Bagge berättat om sorgen att han är 50 år och inte har några egna barn. I programmet Cirkus Bagge får vi följa parets liv. Där får vi se allt från vardagslivet till när de planerat sitt bröllop.

Nu vill paret skaffa barn tillsammans

Nu avslöjar paret om kampen för att bli gravida. Anders och Johanna vill ha ett gemensamt barn.

– Jag bär på min stora sorg. Jag tycker det skulle vara så kul att ha haft någon som man skulle kunna få lära upp. En dotter eller en son. Att få vara pappa, berättade Anders Bagge i Cirkus Bagge skriver Hänt.

Han fortsätter:

– Vi har pratat om att skaffa barn redan efter vi varit tillsammans i sex månader. Det är från min sida det inte går.

Paret planerar nu att göra en resa till Danmark för att kunna få ett biologiskt barn genom inseminering. De fick vi höra paret själva berätta i torsdagens avsnitt av Cirkus Bagge.

Vi håller tummarna att det går bra och att Anders och Johanna blir gravida.

Dela på Facebook
Annons