Nöje

Benjamin Ingrosso och Hanna Ferms flirt under efterfesten

Annons
av extraextra
12 mars, 2019
Annons

Efter Melodifestivalen i lördags blev det efterfest för de inblandade och två personer som hittade varandra var artisterna Hanna Ferm och Benjamin Ingrosso.

Under efterfesten sågs årets deltagare Hanna Ferm och förra årets Melodifestivalen-vinnare Benjamin Ingrosso tillsammans och det blev en del flörtande.

Annons

Hela kvällen sågs de tätt intill varandra, de höll både arm och hand med varandra och framåt småtimmarna kunde man se hur de bytte telefonnummer med varandra.

View this post on Instagram

Smink (och foto) by the best @myemilsson 😙😙 Håret gjorde jag häromveckan hos @rapunzelgoteborg och är så nöjd!! På plats fixades mitt hår av king @emirkape

A post shared by Hanna Ferm (@hannaferms) on

Vid 4-tiden på morgonen sågs Hanna och Benjamin lämna festen tillsammans för att invänta några vänner utanför lokalen. Sedan begav de sig till en klubb i Stockholm för att fortsätta festen.

Enligt uppgifter till Aftonbladet har Benjamin Ingrosso varit singel sedan januari, efter att tidigare haft ett förhållande med Linnea Widmark.

– Alltså jag kan säga så här, om man kommer höra mina nästa låtar så kommer man att förstå om jag är i ett förhållande eller inte, säger Benjamin Ingrosso dagen efter Melodifestivalen-festen till Aftonbladet.

View this post on Instagram

🥤

A post shared by BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) on

På frågan om han och Hanna verkligen har flörtat så är han ganska otydlig.

– Ja hon är ju jättesnäll och trevlig. Hade det varit en kille så hade det inte varit samma grej, säger Benjamin Ingrosso och fortsätter:

– Då hade ni inte undrat. Med respekt till Linnea så vill inte jag uttala mig om det.

Dela på Facebook
Annons