Nöje

Benjamin Ingrossos nya familjebeslut – 4 månader efter uppbrottet med flickvännen

Annons
av extraextra
9 juli, 2019
Annons

Sedan Benjamin Ingrossos relation med ex-flickvännen Linnea Widmark tog slut i Mars har han jobbat en hel del.

Benjamins mamma, Pernilla Wahlgren, berättar nu att han har tagit ett nytt beslut om sin boendesituation.

Annons

Artisten Benjamin Ingrosso, 21, avslöjade för fyra månader sedan att han och Linnea Widmark, 23, valt att bryta förhållandet. Han berättade att han försöker fokusera på att älska sig själv och att han fortfarande är singel.

View this post on Instagram

Countdown starts tomorrow 🤙🏽

A post shared by BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) on

Jag jobbar på mig själv. Och ja, men det går bra. Jag är kär i mig själv, eller jag ska bli kär i mig själv, sa Benjamin till Hänt i juni.

Benjamin Ingrosso har jobbat väldigt hårt för att bli så framgångsrik han är i dag. Han har spenderat mycket tid i Los Angeles för att fokusera på musiken de senaste månaderna.

Han älskar att jobba, han bor i studion och han gör det för att han vill. Han jobbar ju med musiken och han fokuserar på det, sa Pernilla Wahlgren till Hänt.

View this post on Instagram

20 FUCKING MILLION STREAMS ON ”ALL NIGHT LONG”!!!!!!!!????? Thank you @spotifysweden for giving me the chance to release this cover and thanks to everyone who’s listening! 💙

A post shared by BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) on

Eftersom Benjamin spenderar mycket tid och energi till jobbet så hinner han inte med att träffa familjen.

Det är knappt att vi ses alltså. Men när vi är lediga så försöker vi äta middag tillsammans. Det är vår grej vi gör med familjen och det försöker vi hålla fast vid. Men det är väl ungefär då jag träffar honom, sa Pernilla Wahlgren till Hänt.

View this post on Instagram

30 MILLION STREAMS ON ”PARADISE” !!!! INSANE!!! Thank you guys and merci @taratataofficiel for having us!! 🇫🇷🙏🏽

A post shared by BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso) on

Pernilla Wahlgren berättar om Benjamin Ingrossos beslut

Nu kommer de att ses ännu mindre, eftersom Benjamin Ingrosso har bestämt att flytta till villan på Lidingö och ifrån sin mamma. Vilket Pernilla också pratar om i senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam.

Benjamin, mitt lilla älskade favoritbarn, ska flytta hemifrån, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Nej ska han flytta nu? Nu ska du gå igenom det här igen alltså, jag fattar helt att det är emotionellt jobbigt att klippa navelsträngen igen liksom, svarar kollegan SofiaWistam, 53.

Pernilla säger att hon tycker inte det är lika jobbigt som det var första gången, eftersom han ändå har varit så upptagen med jobbet.

Det var länge sen som han bodde här för att han jobbar så mycket och har inte tid att pendla så han har bott hos sina vänner Jakob och Melina väldigt länge.

Dela på Facebook
Annons