Nöje

Beskedet från TV4 om Rania Shemoun Olsson i Nyhetsmorgon

Annons
av extraextra
29 juli, 2019
Annons

Efter att ha försvunnit från TV4 i ett par veckor är Rania Shemoun Olsson nu tillbaka i Nyhetsmorgon.

Nu hyllar TV4-tittarna henne i sociala medier.

Annons

Flera av profilerna i Nyhetsmorgons originaluppsättning befinner sig i nuläget på semester. Därför har man fått se flera inhoppare i programmet under sommaren. Martin Järborg, 40, Frida Nordstrand, 38, och Elisabet Frerot Södergren, 55, är några av de som lett programmet medans TV4-kollegorna får sin välförtjänta ledighet!

Elisabet var programledare över programmet tidigare i juli, då var det många tittare som märkte att hon hade genomgått en utseendeförvandling. Man är van att se henne blond, men nu har hon färgat det mörkare.

”Så snygg du va den hårfärgen Elisabeth”, skrev en person i en kommentar på TV4:s Facebooksida vid tillfället.

”Elisabeth du är jättesnygg din nya hårfärg”, skrev en annan.

Tittarnas ord efter inhoppet från Rania Shemoun Olsson

Man fick se Rania Shemoun Olsson, 43, som programledare tillsammans med Johan Macéous, 46, i måndagens avsnitt av Nyhetsmorgon. Dessa profiler brukar annars vara nyhetsankare på kanalen men Rania har gjort inhopp i morgonshowen sedan tidigare i år.

När hon hoppade in i maj och man fick se henne mer i TV-rutan så började hyllningarna genast storma in i sociala medier.

Låt Rania ”hoppa in” oftare”, skrev en person.

TV4 berättade då anledningen varför Rania fått sig en ny roll på TV4. Att detta var på grund av att Soraya Lavasani37, var upptagen med andra uppdrag på TV4.

”Rania är en del av vår programledarfamilj och har vid flera tillfällen hoppat in som programledare för Nyhetsmorgon. Nu är Soraya iväg med UNICEF på resa och då är Rania programledare istället.”

Rania Shemoun Olsson kommer tillbaka till Nyhetsmorgon

TV4 publicerade en bild på Rania Shemoun Olsson och Johan Macéous på Instagram inför måndagens Nyhetsmorgon. Under bilden skrev de att Rania är nu tillbaka efter sommarledigheten.

”Rania är tillbaka från semestern, och tillsammans med Johan gör hon er sällskap i rutan hela morgonen”, skriver TV4 i bildtexten.

Nu hyllar TV4-tittarna Nyhetsmorgon-profilen för sin återkomst i programmet.

”Världens bästa Rania! Min favorit på TV4”, skriver en person i en kommentar.

”Rania tillbaka. Då blir det ordning på torpet”, skriver en annan.

Dela på Facebook
Annons