Nöje

Bianca Ingrosso blir bemött av kritiska följare efter nya videon: ”Löjligt”

Annons
av extraextra
25 november, 2019
Annons

Under en hotellvistelse ringer Bianca Ingrosso och assistenten Lovisa Worge till receptionen för att beställa mat till rummet.

Nu möts de av kritik från Biancas följare på sättet de gör det på.

Annons

Bianca Ingrosso, 24, har många bollar i luften. Förutom att vara huvudperson i realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och jurymedlem i TV4:s Talang har hon två företaget och satsar väldigt stort på sina medier.

Bildkälla: Instagram

Youtube-kanalen är en av Bianca Ingrossos sociala kanaler som hon lägger ned mycket tid i, hon uppdaterar kanalen flera gånger i veckan med nya videor. En av hennes senaste videor är en vlogg där hon reser till Borås tillsammans med sin assistent Lovisa Worge, 22, för att fotografera en kampanj för ett populärt svenskt klädvarumärke.

Under deras vistelse i Borås bor båda tjejerna på hotell och delar hotellrum. I videon berättar Bianca och Lovisa att de ska beställa room service till rummet – men de hittar ingen meny. Då sätter de sig vid telefonen och ringer till receptionen för att fråga om en.

När Lovisa ringer till receptionen börjar hon prata engelska på skoj och ger luren till Bianca, som brister ut i skratt och lägger på luren ännu en gång.

”Lovisa, de vet ju att det är vårt rumsnummer. Åh, vad pinsamt! Vi kan ju inte ringa upp nu igen”, säger Bianca i videon innan hon bestämmer sig för att spinna vidare på skämtet att prata engelska i telefonen.

Bildkälla: Youtube

”Nu måste vi bara köra”, konstaterar hon.

”Stackars hotellpersonal”

Efter att de ringt upp och lagt på luren ännu en gång gapskrattar Bianca och lägger sig ner på golvet för att hon skrattar så mycket. Efteråt börjar både Bianca och Lovisa inse att de gick lite för långt.

Bildkälla: Youtube

”Nu tycker jag att det börjar bli lite synd om henne”, säger Lovisa och får medhåll från Bianca.

Och till sist ringer de ännu en gång och frågar om en room service-meny. Detta tyckte dock inte följarna alls om. I kommentarsfältet blir Bianca och Lovisa bemötta av kritik.

”Jag tycker att dom har ett beteende som sjukt löjligt och barnsligt!”, skriver en.

”Bara jag som begravde mig i skämskudden när de ”busringde”? Stackars hotellpersonal”, skriver en annan.

”Snacka om att inte respektera andras yrken eller tid”, skriver en tredje.

Dela på Facebook
Annons