Nöje

Carolina Gynnings oro i gravidkampen – vädjar till följarna om hjälp

Annons
av extraextra
17 september, 2019
Annons

Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson längtar efter att få ett gemensamt barn.

Nu vädjar hon om hjälp.

Annons

Carolina Gynning, 40, och pojkvännen Viktor Philipson, 33, träffades i våras och blev snabbt förälskade.

– Jag är väldigt kär i min nya kille. Eller nya och nya, vi har varit tillsammans i nästan sex månader nu. Han är väldigt härlig och vi har väldigt roligt tillsammans och det är de viktigaste, berättade Gynning i augusti för Hänt.

View this post on Instagram

En gång när sommarens meja föröds och hjärtat är trött att slå och frysande som en fågel till döds, kan du inte älska mig då? @viktorphilipson #kärlek #dikt #stinaaronson #vacker

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Förutom kärlekslyckan vill de även ta sitt förhållande till nästa steg och försöka få ett gemensamt barn och det är inget de håller hemligt.

I det senaste avsnitten av podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva berättar hon om tuffa tiden i kampen om att bli gravid.

– Jag tycker att det är en jäkla stress, säger hon ärligt i samtalet med gravida vännen Carina Berg, 41.

Anledningen till att Carolina känner stress och vill skynda på ”barnverkstan” är på grund av hennes ålder. Hon har även förändrat hela sin vardag i hopp om att öka chanserna till att bli befruktad.

View this post on Instagram

På UNICEF galan #världenskväll igår med min älskling @viktorphilipson ❤️ Kändes så fint att få dela denna viktiga kväll med dig. Du gör mig så extremt lycklig 🙏🏻 Hade inte ens kunnat drömma om att hitta någon som dig. ❤️ Photo @eero

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Vädjar om hjälp

Nu vädjar hon till lyssnarna om hjälp.

– Jag har fått en stress nu och jag vill fråga alla där ute vad jag kan göra, säger Carolina Gynning och fortsätter upplägget kring ägglossning:

– Då kör jag samlaget där för att förhoppningsvis kunna befrukta det där lilla ägget under tre fyra-dagar. Men man tror varje gång att ”nu, nu sitter det”. Men fan aldrig. Nu när man är över 40 verkar det vara kört känns det som, säger hon.

View this post on Instagram

Måndag och det betyder att barnen åker till sin pappa och att jag fokuserar på jobb och träning och kärleken 😉. Nu efter sommaren jobbar jag på att komma tillbaka till formen jag hade innan sommaren började 💪Vad är era mål för dagen? Love C 💕 #training #newweek #newgoals #

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

En sak som Carolina gjort är att dra ned på träningen för att inte anstränga kroppen för mycket, men samtidigt gör bristen på träning att hon inte mår bra.

– Problemet är att nu blir min träning lidande och då blir arg och ledsen över det. Och jag blir ändå inte gravid! Så då ska jag bli ledsen över att stickan visar negativt och att jag inte fått träna ordentligt. Det blir en ond cirkel, säger hon.

Trots att paret inte försökt så himla länge blir hon orolig och stressad.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad. Och det infaller den dagen du också får mens, så du är ju så jävlig pms:ig och deprimerad ändå, då ska du fatta att du inte är gravid den gången heller.

View this post on Instagram

Vi ÄLSKAR kläderna från @popuup_ ❤️

A post shared by CAROLINA GYNNING (@carolinagynning) on

Dela på Facebook
Annons