Nyheter

Efter det historiska sveket: Bonde-Simon avslöjar framtidsbeslutet

Annons
av extraextra
18 januari, 2019
Annons

Simon Ohlsson blev historiskt dumpad av sin brevskrivare Frida Eriksson inför tusentals tittare, när hon valde att inte dyka upp på deras kärlekssemester.

Simon berättar nu om hans tankar efter att ha blivit sviken och hans framtida beslut.

Annons

– Det var kul att jag såg att hon var vid liv i alla fall, för jag hade inte sett eller hört någonting från henne, säger Simon Ohlsson till Hänt.

I den senaste säsongen av ”Bonde söker fru” hittade Simon kärleken i Frida Eriksson. Men det blev ingen kärlekslycka för paret då Simon lämnades ensam på Arlanda där de skulle mötas för att åka på en resa till Rhodos.

Sånt svek har aldrig någonsin hänt i ”Bonde söker frus” historia

Simon har inte haft någon kontakt med Frida sedan sveket, men sen såg han en intervju som programledaren Linda Lindorff hade gjort med Frida.

– Det var kul att se att hon var vid liv i alla fall, för jag hade inte sett eller hört någonting från henne, säger Simon till Hänt.

Simon har tidigare sagt att han inte är arg på Frida men att hon borde ha insett att hon var intresserad av en annan kille tidigare så andra tjejer kunde ta plats hos Simon istället.

– Hon kunde varit så pass ärlig att om hon kände att känslorna var mer för honom så kunde hon ju sagt det då, eller rent ut sagt hoppat av och inte varit med. Det är så många andra tjejer som hade kunnat få en chans då så det var synd att hon inte lät dem få chansen, säger Simon Ohlsson till Hänt.

Foto: TV4

Simon är fortfarande singel och vill vänta med att gå in i ett nytt förhållande.

– Jag väntar lite till. Jag känner inte riktigt att jag är redo för att gå in och dejta helhjärtat än. Det man tänker på nu är hur man ska hantera den här biten att man inte rusar in i någon, hur man ska tänka. Det är det jag håller på att fundera över just nu, säger Simon till tidningen.

Dela på Facebook
Annons