Nöje

EMD gör comeback – efter det förvånansvärda beskedet

Annons
av extraextra
4 juli, 2019
Annons

EMD gör nu comeback – efter 8 år isär.

Danny Saucedo får sällskap av sina gamla kollegor Erik Segerstedt och Mattias Andréasson, i höstens ”Så mycket bättre”.

Annons

– Jag kan väl bekräfta att det kanske blir nån liten återförening, säger Martin Nygård till Aftonbladet.

Bildkälla: Wikipedia

Efter fyra album och en tredjeplats i Melodifestivalen så splittrades pojkbandet EMD. Nu 8 år senare har de gamla kollegorna Danny Saucedo, 33, Erik Segerstedt, 36, och Mattias Andréasson, 38, synts i musikstudion tillsammans på sociala medier. Det var många som började fundera om deras möte handlade om en återförening för pojkbandet. De som önskade sig det kan vara glada, bandet ska göra en liten comeback, i TV4:s Så mycket bättre under hösten, skriver Aftonbladet.
Programmet firar nu 10 år och därmed bjuder på en hel del gamla deltagare. En av deltagarna som återkommer är artisten Danny Saucedo som får sällskap av sina tidigare kollegor, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson, enligt tidningen.

Erik Segerstedt: ”Vi skulle ses i studion”

Erik vill inte bekräfta om pojkbandet får en återförening. Han säger istället att de inläggen som folk sett på de gamla kollegorna i studion betyder bara att de var vänner som ville träffa varandra.

Vi har bara setts. Vi sa att vi skulle ses i studion för att vi ville träffas, så hade vi nån liten bit där som vi sjöng på, det är inte mer än så, säger Erik Segerstedt till Aftonbladet.

TV4 bekräftar

Exekutiv producent för Så mycket bättre, Martin Nygård, bekräftar att EMD kan få en återförening under säsongen.

– Jag kan väl bekräfta att det kanske blir någon liten återförening, eftersom du har jobbat så hårt med den här nyheten. Det är inte helt taget ur luften, säger Martin Nygård till Aftonbladet.

Han säger även att det blir flera överraskningar denna säsong.

– Nej, det kommer bli fler oväntade saker i höst. Vi har lite annat att presentera också. En sån här sak var viktigast att hålla hemlig inför inspelningen så att det blev en överraskning för dem som är med och alla program är ju klara nu.

Dela på Facebook
Annons