OJ

Han blir levande begravd i livestream – men det som händer bakom honom sätter skräck i alla

Annons
av extraextra
15 januari, 2019
Annons

Joakim och Jonna Lundell vill ständigt bjuda sina följare på Youtube på roligt och spännande innehåll. Lördagens livestream var inget undantag.

Paret har haft några livestreams nu och de vill självklart hålla sina följare på spänn med olika utmaningar. Men denna gång kom vännen Jonte med en idé han har haft ett tag.

Han ville nämligen bli levande begravd. Han sa även i livesändningen att ingen av de andra hade något med idén att göra, utan att det var något han gjorde helt på eget bevåg.

Annons

Grävskopa hyrdes in och gropen började ta form i Joakim och Jonnas trädgård. Sedan placerades kistan i gropen. I kistan bäddades det med täcke och kudde. Jonte fick även med sig en måltid ner i kistan bestående av ett hamburgare, pommes frites och dricka.

I kistan fick han även med sig en kamera, en Walkie Talkie och en hemsökt docka som satt bara någon decimeter från hans huvud.

När kistan sedan stängs fyller de igen gropen med jord som gör det omöjligt för Jonte att ta sig ut ur kistan själv.

Efter att Jonte legat i kistan ett tag blir det fullständigt kalabalik. Den hemsökta dockan hade nämligen lyft sin arm. När Joakim frågor Jonte om det var han som gjort det får han till svar ”att han inte skojar när han ligger i mörkret i en nergrävd kista”.

När dockans andra arm även den plötsligt åker upp bestämde de att det var dags att gräva upp Jonte.

Det fanns hela tiden ambulans och ambulanspersonal som övervakade stuntet. Detta är inget man ska göra själv.

Dela på Facebook
Annons