OJ

Han var den första mannen i världen att föda ett barn – så här ser hans barn ut

Annons
av extraextra
12 december, 2018
Annons

Det var Thomas Batie som var världens första man att bli gravid och föda ett barn, året var då 2007, och 2008 födde han sin första dotter vid namnet Susan. Detta blev en världsnyhet, som alla pratade om.

Du kanske undrar hur en man kan föda ett barn? Thomas föddes som en kvinna, han är alltså en transperson som har gjort om sig till en man. Men tyvärr fick Thomas ändå ta emot många hot, även dödshot för att vissa inte tyckte att det var fel och inte var mänskligt att en man skulle föda ett barn.
Men Thomas nöjde sig inte med ett barn, 2009 fick han en son vid namnet Austin och 2010 fick han en till son vid namnet Jensen. Detta var när han var gift med sin nuvarande ex-fru Nancy.

Annons

Efter detta träffade han en ny tjej och de fick också ett barn tillsammans med det var Amber som födde barnet denna gång. Fyra år senare så gifte de sig, det var i början av 2016.

Totalt har Thomas fyra barn idag, som är 10, 9, 8 och 6 år gamla. Titta här under för att se videon på hur de ser ut idag!

2012 var även Thomas och hans familj med i Oprah Winfrey, där kan man se när barnen är 2 till 4 år gamla och han och frun berättar om hur hans liv såg ut just då.

Vi får hoppas de får ett gott och lyckligt liv i framtiden, Dela gärna vidare, Glöm inte att klicka på Gilla-knappen!

Dela på Facebook
Annons