Nöje

Höggravida Penny Parnevik åker snabbt till sjukhus – efter plötsliga händelsen

Annons
av extraextra
13 augusti, 2019
Annons

Läkarna har beräknat att Penny Parnevik ska föda sitt första barn i augusti.

Hennes bebis kan ploppa ut vilken dag som helst, men efter en plötslig händelse är nu tv-profilen lite rädd inför förlossningen.

Annons

Influencern och tv-profilen Penny Parnevik, 21, väntar på sitt första barn ihop med fästmannen Douglas Murray, 39.

Efter att paret spenderade sommaren i Sverige åkte de hem till Pennys föräldrar, Mia och Jesper Parnevik i Florida för att förbereda sig för förlossningen i USA.

– Jag känner att vården är mer trygg i USA. Jag har provat barnmorskor både i Sverige och där och det går inte ens att jämföra, är min åsikt. USA är mycket bättre, har Penny Parnevik tidigare förklarat i en video på sin Youtube-kanal.

Penny och Douglas är egentligen bosatta i Kalifornien, men Penny har valt att föda i Florida på ett sjukhus som hon själv alltid gått till i alla år. Till och med efter förlossningen kommer paret bo hemma i några månader hos Pennys föräldrar i Florida.

– Vi kommer sova i mitt rum. Mamma har redan gjort om det till barnrum/gästrum för oss. Så vi kommer bo där så länge det känns skönt och vi känner att det behövs. Jag tror säkert det kommer bli flera månader, men vi får se.

View this post on Instagram

Vi njuter ☀️🌊

A post shared by PennyParnevik (@pennyyparnevik) on

Penny Parnevik till sjukhus

Hennes lilla bebis är beräknad att födas i augusti, vilket innebär att bebisen kan komma ut vilken dag som helst nu. Penny berättar på sin Instagram story om den plötsliga händelsen som fick henne att ta sig snabbt till sjukhus.

Jag trodde att mitt vatten gick så jag åkte in till sjukhuset. Senare på dagen hade jag väldigt kraftiga blödningar så jag behövde åka in igen. Jag har aldrig känt sån smärta i mitt liv tidigare, jag blir så nervös över att faktiskt föda”, skriver Penny Parnevik på sin Instagram story.

Hon fortsätter och ger några peppande ord till andra gravida kvinnor:

Men, till alla där ute som ska föda… vi klarar det här! Jag är rädd och jag är säker på att ni också är det, men vi är super-kvinnor och vi klarar det.”

Dela på Facebook
Annons