Nöje

Laila Bagge berättar om hämnden på ex-pojkvännen

Annons
av extraextra
13 februari, 2019
Annons

De flesta av oss har nog hamnat i luven med våra ex. Laila Bagge, 46, är inget undantag. I Rix Morronzoo berättar hon om sin värsta hämnd mot ex-pojkvännen.

Det var under måndagen som Laila Bagge berättade en minst sagt sjuk historia i Rix Morronzoo. Hon berättade hur hon fick nog av sin dåvarande pojkvän och bestämde sig för att dumpa honom, men på ett sätt han sent kommer glömma.

– Jag var ju väldigt lack på ett ex. Jag blev inte dumpad, men jag ville dumpa honom för han gjorde bort sig. Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort, men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, berättar Bagge i Rix Morronzoo.

Annons

View this post on Instagram

Då var dagen igång, idag är det massa spännande möten på agendan 🎉 🎉

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge) on

Skickade fakturan

Som om inte sanden var nog, så skickade hon även fakturan till exet. Laila tillägger att han visste om att det var hon som hade ställt till med detta, men han betalade ändå, då han visste om att han hade gjort fel från början.

Exet fick stå och ta bort sanden i flera timmar innan han tillslut kunde köra in med bilen på uppfarten.

– Det är väldigt roligt. Han stod och tänkte på mig i flera timmar och ångrade vad han hade gjort.

View this post on Instagram

Det har varit en fantastisk vecka här på Gran Canaria tillsammans med @rixmorronzoo och våra lyssnare! Men nu bär det av hem, vilket ska bli spännande, då @liampitts03 har varit hemma själv i en vecka 😱 jag har ju ringt och kollat då och då,hur det har gått och det verkar som att han håller sig i skinnet! @vingresor #rixfmsemester

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge) on

Exen

Vilket ex som förtjänade denna sand-hämnd vill inte Laila Bagge avslöja.

Idag är Laila sambo med Korosh Kananian, 28. Paret bor tillsammans i en lyxvilla på Lidingö.

Tidigare har Laila varit gift med Anders Bagge. De höll ihop mellan 1994 – 2001. Sedan träffade hon Niclas Wahlgren. Paret var gifta mellan 2010 – 2014.

 

Dela på Facebook
Annons