Nyheter

Laila Bagges nya gravidbesked – mitt i gravidkampen

Annons
av extraextra
23 december, 2018
Annons

46-åriga Laila Bagge och Korosh Kananian gravidkamp har man fått följa i den senaste säsongen av ”Lailaland”. Man har fått se henne ta hormonsprutor, och det har även sagts i programmet att Laila har tre procents chans att bli gravid.

Efter säsongsavslutningen avslöjar hon nu för Hänt att hon har avslutat försöken.

Annons

– Just nu har vi lagt den biten på is, för att tänka på ”ska vi orka fortsätta så?” och ”hur länge?” eller ”vad är nästa steg?”. Det är väl lite där vi är. Så vi vet inte riktigt vad nästa steg är, och det ska vi fundera lite på, säger hon till sajten.

Laila har tidigare berättat om i en intervju med Nöjesbladet att paret har diskuterat vad nästa steg ska bli.

– Det vi har diskuterat är att om jag inte kan så får vi ta en diskussion om hur vi går vidare då. Och när vi går vidare har man inte lika bråttom längre. Eller det är klart man har bråttom, men det är inte att det är nu, nu, nu, säger hon och fortsätter med att säga:

– Då blir det i så fall att det blir Koroshs biologiska barn och inte mitt. Han har tagit emot mina barn med öppna armar, och det skulle jag också göra om det var hans. Det blir mitt barn, men inte biologiskt. Då talar vi om en äggdonation.

Paret har ännu inte tagit några beslut.

– Nej, det har vi inte gjort än faktiskt. Man får smälta lite och tänka på hur länge vi orkar hålla på. Det är mer en tanke. Allt handlar om var man är i livet och om man är berätta på att göra den resan.

Laila Bagge tror att de vet mer om de kommande månaderna.

– Det är så svårt att säga var man står någonstans sen. Jag vet bara var jag är nu. Jag trodde aldrig att jag skulle vilja ha fler barn när jag gick igenom min skilsmässa. Men där ändrade man ju sig. Livet går upp och ner, Men än så länge har vi inte tagit något beslut. Det blir väl under 2019 vi gör det.

Dela på Facebook
Annons