Nöje

Lina Hedlunds nya beslut – efter det stora frieriet: ”Hade jag varit yngre…”

Annons
av extraextra
5 augusti, 2019
Annons

Nassim al Fakir gick ner på knä för sin kärlek Lina Helund.

Detta gjorde han under Stockholm horse show inför ett fullsatt Friends arena.

Annons

Lina Hedlund fick ett chockerande frieri från sin fästman Nassim al Fakir.

Han gick ned på knä för sin kärlek inför ett fullsatt Friends arena under Stockholm horse show, varav hon utbrast ett högt ja inför hela arenan.

Han är galen, galen härlig. Det var mäktigt och chockartat. Jag hade verkligen inte något på känn. Det fanns inte en millimeter av mig som anade någonting. Jag hade varit så nervös och fokuserad på hästhoppningen. Men det han gjorde var kärlek. Och så gjorde han det kring allting med hästarna, som är en stor passion för mig, har Lina Hedlund tidigare berättat för Newsner.

Paret som nu varit tillsammans i 9 år och planerna inför bröllopet har varit oklara.

Nu berättar paret att de har skjutit upp bröllopet.

 Det blir ett och ett halvt år efter förlovningen istället. Jag tror det passar lika bra. Vi har skjutit upp det för att inte behöva stressa. Däremot försöker vi planera en massa roliga grejer inför det kommande bröllopet, har Nassim al Fakir berättat för Hänt.

Lina Hedlunds nya beslut – efter frieriet

I en intervju med Gala magazine avslöjar Lina Hedlund efter det stora frieriet har hon tagit ett nytt beslut i relationen – angående barn.

– Jag tror nog att affären är stängd nu. När Eide kom så kände jag att vi måste ha en till bebis. Vi började till och med fundera på namn. Men sedan blir de ett och ett halvt år vilket är den tuffaste perioden enligt mig. Hade jag varit yngre kanske vi hade försökt. Men vi är så glada och nöjda som det är, säger hon till tidningen.

View this post on Instagram

on our way to @vargasandlagola @swedishhousemafia 🎶❤️

A post shared by Lina Hedlund (@linahedlundofficial) on

Hon väljer också att berätta om vad som kan vara jobbigt under föräldraskapet:

– Vi har världens finaste och underbaraste ungar. Men visst är det intensivt när man får höra ”mamma” 7 000 gånger samma morgon. Det är underbart att vara mamma, men ibland brinner skallen. men jag är så tacksam för mina barn och att de har världens underbaraste pappa.

Dela på Facebook
Annons