OJ

Michelle kände ett konstigt obehag ”där nere” – rusar till gynekologen och gör det ofattbara fyndet

Annons
av extraextra
11 december, 2018
Annons

Att sova med sina husdjur har många fördelar, och gör oss trygga om natten. Men det finns även en del negativa saker också som till exempel kryp som djuret drar med sig in.

Det som hände den här kvinnan är bland det värsta jag har hört.

Annons

Amerikanska Michelle Barrow bor med sin pojkvän och deras två katter, Donut och Cricket. De brukar som de flesta djurälskare låta deras katter sova i sängen med dem. Men det var någonting som de inte skulle ha gjort, skriver sajten Relay Hero.

Efter en tid började Michelle att uppleva obehag i nedre regionen, när det inte släppte så gick hon till gynekologen för en undersökning om vad som kunde vara fel.

Gynekologen upptäckte då att Michelle hade en fem centimeter stor hårboll som satt fast inuti hennes underliv. Till en början trodde gynekologen att hårbollen hade kommit från en tampong som sedan trasslat in sig i hennes spiral, men det visade sig sen att det var katthår.

Troligtvis har hårbollen bildats när katthår har fastnat på hennes pojkväns könsorgan, eftersom han sover naken. Hårstråna har sedan följt med in i Michelle då paret har haft samlag.

Därefter har katthåren samlats runt hennes spiral tills det har blivit en så pass stor boll att det har orsakat smärta hos Michelle.

Paret har definitivt lärt sig en läxa och katterna får inte längre vara i deras säng.

Dela på Facebook
Annons