Skoj

Paret blev stoppad på flygplatsen – personalen hittade en katt i bagaget

Annons
av extraextra
20 oktober, 2019
Annons

När Nick Coole var på väg att flyga till New York för att fira sin 40-årsdag så fick han en fripassagerare med sig.

Hans katt, Candy, var också sugen på att fira sin husses 40-årsdag och kröp ned i hans bagage.

Annons

Nick och Voirrey Coole bor på ön Isle of man i Irländksa sjön och när paret skulle fira Nicks 40-årsdag skulle de flyga till New York i USA. Men det visade sig att någon mer ville fira Nick i New York.

När paret kom till öns flygplats och gick igenom säkerhetskontrollen blev de stoppade. Säkerhetsvakterna hittade något mer än hygienartiklar och kläder i parets bagage. I en av resväskorna hittade de parets katt, Candy.

”Du vet den där känslan när du får kliva in i ett speciellt rum vid säkerhetskontrollen för att du har en katt i ditt baggage”, skriver Nick på sin Facebook.

You know that feeling, when you get ushered into a side room at airport security because you’ve got a cat in your hand…

Publicerat av Nick Coole Onsdag 16 oktober 2019

Katten ville resa till New York

Nick och Voirrey blev lika förvånade som flygplatspersonalen över att se kissemissen mitt bland parets packning. Nick berättar att Candy brukar gilla att gömma sig.

– Vårt handbagage var ganska tomt eftersom vi tänkt shoppa i New York. Det var där Candy passade på att smita ner, säger Nick till the Mirror.

Flygplatspersonalen hjälpte paret att ordna så att de kunde sätta sig på planet medans katten fick skjuts hem av en av parets vänner.

Statusen som Nick delat med sig på sin Facebook om Candys försök att få en gratis resa till New York har fått över 6 000 reaktioner och det är många som tyckte att Candys påhitt var både roligt och listigt.

Dela på Facebook
Annons