OJ

Polisens ovanliga utryckning – här sover mannen mitt i en korsning

Annons
av extraextra
3 juni, 2020
Annons

Stökiga grannar är ett otyg – och metoderna för att åtgärda problemet är begränsade.

En man i danska Esbjerg löste helt enkelt problemet genom att flytta ut sängen på gatan utanför huset.

Annons

En lösning som polisen inte var helt nöjd med.

”Han blev ombedd att flytta in igen”, skriver Sydjyllands Politi på Twitter.

Under natten till söndagen fick Sydjyllands Politi ett något ovanligt uppdrag då man fick besked om att en man låg och sov i en korsning i Esbjerg.

Polisen ryckte ut och mycket riktigt: mitt i vägen, prydligt parkerad intill ett trafikljus, fann man en säng innehållandes en sovande man – skönt nedbäddad, svävandes långt inne i John Blunds förlovade land.

Enligt vad polisen skriver på Twitter var orsaken till den något ovanliga natthärbärge en stökande granne.

Mitt i korsningen

Mannen i sängen hade nämligen tidigare under kvällen störts så pass mycket av en högljudd granne att han helt sonika tagit sin säng och flyttat ut den på gatan. En taktik som i alla fall till en början var framgångsrik: när polisen kom till platsen ska mannen ha sovit synnerligen gott.

”Mannen hade tröttnat på sin granne och tagit med sig sängen ut. Han sov mitt i korsningen”, skriver polisen på Twitter.

Men uppställningsplatsen för sängen var givetvis inte helt överensstämmande med gällande trafikförordning, varför mannen enligt polisen ombads flytta in ekipaget igen.

Om grannen framemot morgontimmarna lugnat ner sig så pass att sängmannens goda nattsömn kunde fortsätta framgår dock inte.

Dela på Facebook
Annons