Nöje

Renaida Braun har nu opererats för cancer: ”Så kanske jag slipper strålning”

Annons
av extraextra
18 oktober, 2019
Annons

Det var bara några dagar sedan Melodifestivalartisten Renaida Braun gick ut med den tråkiga nyheten om att hon har cancer.

Under torsdagen blev hon opererad.

Annons

”Hoppas att verkligen ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning”, skriver hon på Instagram.

I söndags gick 22-åriga Renaida Braun, som är känd från bland annat Melodifestivalen, ut med ett videoklipp på Instagram där hon berättar att hon drabbats av cancer.

”Det var ju länge sen jag var här på Instagram, och jag ska berätta varför. Det är för att jag har blivit sjuk. Jag har fått cancer. Vilket suger. Då vet ni. Trodde aldrig att jag som 22-åring skulle skriva att jag har fått cancer, men det har jag. Detta är mycket tufft men jag ska fan klara det. Nu vet ni – var rädda om er”.

Det var många följare som visade sitt stöd till henne i kommentarsfältet och skickade massvis av styrkekramar samt peppande ord.

Bildkälla: Instagram

”Elakartad cancertumör”

Under torsdagen publicerade Renaida Braun ett nytt inlägg på Instagram där hon berättar att hon ska opereras och att den elakartade tumören sitter i hennes hals.

”Där krysset är sitter en elakartad cancertumör och idag opererar vi bort den. Hoppas hoppas att verkligen ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning… TACK igen alltså verkligen TACK, ni gjorde mig 1000 gånger starkare”.

Det är många kända personer som önskar att Renaida Braun blir bättre, däribland artisten Jessica Andersson som skriver ”Tänker på dig starka fina Renaida” samtidigt som Melodifestivalen-vinnaren John Lundvik kommenterar: ”Spara den så hela Sverige kan stampa på skiten! Lov you lil sis. Du har redan vunnit. Bra story när du blir Sveriges största musikexport snart”.

Bildkälla: Instagram

Dela på Facebook
Annons